Analize vsebnosti plemenitih kovin

Od Uprave RS za jedrsko varnost smo pridobili dovoljenje za izvajanje rentgenske fluorescenčne spektroskopije. Nudimo analize vsebnosti plemenitih kovin (Ag, Au, Pd, Pt, Rh) z XRF analizatorjem za merjenje osnovne sestave kovinskih materialov, kovinskih prevlek in prepoznavanje zlitin.

Pridobivanje dovoljenj za čezmejno pošiljanje odpadkov

V Pikasu ponujamo celovito rešitev ravnanja z odpadki. Na podlagi neprecenljivih izkušenj, ki smo jih pridobili skozi leta, vam lahko nudimo popolno podporo pri pridobivanju soglasij za čezmejno pošiljanje nevarnih odpadkov v tujino, t.i. notifikacije za odpadke iz oranžnega seznama, strokovno pa poskrbimo tudi za pošiljanje nenevarnih odpadkov oz. odpadkov iz zelenega seznama.

Svetovanje pri ravnanju z odpadki

Osredotočite se na svojo osnovno dejavnost in izpolnjevanje zakonskih zahtev ravnanja z odpadki, ki postajajo vse strožji, prepustite nam. Da bi vam pomagali prihraniti čas in denar, so tukaj naši strokovnjaki, ki poskrbijo, da boste izpolnjevali okoljske zahteve in obveznosti, ki jih podjetjem nalaga zakonodaja.

Prevoz odpadkov

Ker nobeno podjetje nima enakih potreb in želja, smo razvili storitve, ki se prilagajajo vam. Odpadke prevzamemo na vaši lokaciji in poskrbimo za njihov varen prevoz do našega reciklažnega centra.